Vi bryr oss om din dentalkarriär!

Connecta med oss och låt oss hjälpa dig att hitta drömjobbet eller rätt personal inom tandvård!

När du Connectar med oss får du

Jobbtips direkt i mobilen
Få jobbtips före alla andra på tjänster som matchar dina önskemål.

CV-lös ansökningsprocess
Connecta och sök våra lediga tjänster med eller utan CV på 10 sekunder!

Din personliga jobbcoach
Vi får möjlighet att lära känna dig och kunna tipsa dig om tjänster och utvecklingsmöjligheter som gynnar dig och din karriär! Vi stöttar dig från studietiden och genom hela yrkeslivet!

Vad säger våra kunder och kandidater?

Professionellt och positivt bemötande med stort fokus på att möta kundens rekryteringsbehov och företags organisationsutveckling! Kan bara ge mina bästa rekommendationer! Alltid snabba svar och feedback under handläggningsprocessen med goda problemlösningsdiskussioner som är stöttande i svåra viktiga beslut i en rekryteringsprocess! Stort tack för all hjälp!
Tdl Wedenmark, Leg. Tandläkare/ Klinikchef
Det jag gillar med Tandfakta är den personliga kontakten med ansvarig rekryteraren när man söker ett jobb. Jag kunde söka jobbet utan CV direkt i mobilen och fick ofta återkopplingar om min process. Även om jag inte fick jobbet just den gången så kommer jag att söka via Tandfakta igen eftersom jag fick en väldigt bra feedback. Jag rekommenderar kollegor att Connecta!
Camilla, Leg. Tandhygienist

Vi kan dentalrekrytering

1 %

Lyckade rekryteringar
Vi hittar rätt person till rätt uppdrag inom 1-4 veckor.

1

Tandvårdspersonal i vårt professionella yrkesnätverk.
Vi känner den du söker!

Vi matchar ihop rätt talang med rätt jobb!​

Tandfaktas branscherfarenhet och väletablerade nätverk av professionell tandvårdspersonal ger dig en unik möjlighet att hitta rätt person för ditt företag. Med över 10 000 aktiva medlemmar i våra yrkesnätverk känner vi den du söker. Att rekrytera via oss på Tandfakta sparar du tid och pengar – vi sköter hela eller delar av rekryteringsprocessen så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

Några av våra nöjda kunder

Kontakt

Juridik & policies

Följ oss på sociala medier

© All rights reserved Tandfakta JS AB 2018