Vägen till ditt drömjobb börjar här!

Ansökningsprocessen - från ansökan till urval

Vårt mål på Tandfakta är att ge dig  den bästa kandidatupplevelsen när du söker ett jobb via oss. Vi vill ge dig tips på jobb som matchar dina kriterier och underlätta för dig att hitta ditt drömjobb inom dentalbranschen. Via oss söker du drömjobbet med eller utan CV på endast 30 sekunder.

Vår ansökningsprocess

Ansökan och bekräftelse

Så fort du skickat in din ansökan, får du en bekräftelsemail om att vi har mottagit din ansökan för att garantera dig om att du är med i rekryteringsprocessen. Om du sökt jobbet utan att bifoga ett CV  kommer vi påminna dig om att komplettera din ansökan för att ta dig vidare till nästa steg i rekryteringsprocessen.

Urval 1 och telefonintervju

Vi går igenom alla fullständiga ansökningar och har löpande urval* för att säkerställa om din ansökan matchar arbetsgivarens kravprofil för tjänsten. Om det blir en matchning kontaktar vi dig för en telefonintervju. Om du inte matchar uppsatt kravprofil för tjänsten får du återkoppling per mail inom 1-2 veckor efter att du skickat in din fullständiga ansökan för tjänsten.

Går du vidare i rekryteringen bokar vi en tid med dig för en kortare telefonintervju på ca 15 minuter där vi stämmer av kompletterande frågor som berör din ansökan. Här har du även möjlighet att ställa eventuella frågor du har om tjänsten. Du får normalt återkoppling via telefon eller mail inom 1-2 veckor efter vårt samtal.

Urval 2 – intervju hos Tandfakta

Går du vidare efter telefonintervjun kallar vi dig till en djupintervju hos Tandfakta. Vi ser gärna att du tar med dig två referenser från tidigare arbetsplatser. På mötet får du träffa ansvarig rekryterare för tjänsten du sökt och intervjun tar cirka 1 timme.
Om distansen är för lång mellan oss eller svårt för dig att komma ifrån, erbjuds du videointervju för att spara din tid.

Därefter presenteras din ansökan för arbetsgivaren där vi hoppas att du får komma till en slutintervju. Besked om det blir du som gått vidare till slutintervju beror på hur rekryteringsprocessen ser ut. Du kommer att få all information du behöver av ansvarig rekryterare.
Läs mer om hur du förbereder dig inför intervjun.

Referenstagning

Efter intervjun hos oss på Tandfakta kontaktar vi de referenser du har uppgett för avstämning.

Urval tre – intervju hos företaget

Är du en av dem som passar bäst för tjänsten presenterar vi dig för arbetsgivaren. Arbetsgivaren väljer sedan vilka de vill träffa personligen och du blir då kallad till slutintervjun direkt hos arbetsgivaren. Förhoppningsvis är det du som får jobbet, vi tror på dig och stöttar dig hela vägen!

*Löpande urval innebär att vi går igenom ansökningar i den ordning de har kommit in till oss och påbörjar vår matchning.

Juridik & policies

Följ oss på sociala medier

© All rights reserved Tandfakta JS AB 2018