När tid och rätt talang är er prio

Vi på Tandfakta hjälper er med hela eller delar av rekryteringsprocessen

Fördelar med rekrytering

På Tandfakta arbetar vi i team för att hjälpa er att hitta rätt talang under tiden ni fokuserar på er kärnverksamhet. Vårt team består av utbildad och legitimerad tandvårdspersonal samt erfarna rekryterare, med gedigen bakgrund inom dental- och rekryteringsbranschen. Att ha Tandfakta som er rekryteringspartner en trygghet för er organisation.

Låt oss sköta er nästa rekrytering

Vi hittar rätt - ni sparar tid

Att rekrytera personal är inte lika lätt som förr. Utöver bristen på utbildad personal och sökanden med rätt kunskap och erfarenheter, har även konkurrensen ökat om att attrahera och få de bästa medarbetarna.

 

Vi på Tandfakta gör det vi är bäst på! Att hitta rätt talang till ert team och därmed spara er tid, ni slipper intäktsbortfall i form av att leta förgäves, lägga tid på ansökningar, intervjuer, referenstagningar, urval och återkopplingar till de som inte fått jobbet. Vi gör jobbet åt er!

Våra rekryterare kan dentalbranschen

Våra kunniga rekryterare har långårig erfarenhet från dentalbranschen. Deras ambition är att ni är hundratio procent nöjda, där målet alltid är att överträffa era förväntningar. De har stor inblick i hur dentalbranschen fungerar och för att leverera högsta kvalitet för rekryterande arbetsgivare och jobbsökande följer de metodiskt Tandfaktas noga framtagna rekryteringsprocess.

Söker ni personal?

Vi på Tandfakta hjälper er gärna hitta rätt talang till er organisation.

Juridik & policies

Följ oss på sociala medier

© All rights reserved Tandfakta JS AB 2018