Vägen till ditt nya jobb börjar här!​

Så gör du för att söka jobb

På Jobbtorget hittar du lediga jobb inom tandvård. När du hittat jobbet som intresserar dig är det dags att skicka in din ansökan. För att söka jobbet behöver du Connecta med oss. När du Connectar med oss kan du ladda upp ditt färdiga CV och fylla i dina uppgifter direkt i din profil. För att enklare matcha dig med dina intressanta jobberbjudanden bör du vara så utförlig som möjligt när du skapar din profil.

Filtrera din jobbsökning efter dina önskemål

Är du ute efter en deltid eller heltidstjänst?

På Jobbtorget kan du enkelt och snabbt söka och filtrera fram de jobb som intresserar dig. Spar tid genom att välja mellan jobb på del eller heltid.

Inom vilket geografiskt område vill du jobba?

Du kan även sortera lediga jobben utifrån yrkeskategori och på vilken ort de finns på i Sverige.

Connecta med oss och sök jobbet!

När du väl hittat ett eller flera spännande jobb kan du söka på 30 sekunder, med eller utan CV.

Vad händer efter att jag sökt ett jobb?

Vi går igenom och matchar samtliga ansökningar löpande mot arbetsgivarens kravprofil. Därefter kontaktar vi kandidater som bäst matchar jobbet i den ordning ansökningarna kommit in.

Hur lång tid en rekryteringsprocess tar varierar, men vår ambition är att du ska få löpande återkoppling på din ansökan. Hos oss har du alltid en ansvarig rekryterare som du kan vända dig till.

*Löpande urval innebär att vi går igenom ansökningar i den ordning de har kommit in till oss och påbörjar vår matchning.

Sök ditt drömjobb idag!

Är är ute efter nya utmaningar, ta en titt på vad vi har för lediga tjänster på Jobbtorget.

Juridik & policies

Följ oss på sociala medier

© All rights reserved Tandfakta JS AB 2018