Swedental & Odontologiska Riksstämman 2017

Varje år samlas tusentals kollegor inom tandvårdsbranschen antingen i Göteborg eller i huvudstaden Stockholm, under 3 lärorika och roliga dagar för att träffa kollegor från hela landet, men framför allt för att utvecklas och hålla sig uppdaterade på det senaste inom sina respektive professioner och områden.

Med blicken mot omvärlden

Årets program är speciellt utformat för att passa hela tandvårdsteamet.

Swedental i Stockholm är Nordens viktigaste fackmässa för dentalbranschen. Tillsammans med Odontologiska Riksstämman ger Swedental en aktuell och komplett bild av forskning, produktnyheter, utveckling och framtid. Eventet är Sveriges största mötesplats för hela tandvården och är resultatet av många personers engagemang och intresse för odontologisk forskning och fortbildning. Stiftelsen Svenska Tandläkare-Sällskapets sätt att visa uppskattning och återgälda sker genom att det ekonomiska överskottet från Riksstämman oavkortat går tillbaka till tandvården i form av forskningsstipendier, priser och andra satsningar för tandvården. Detta gör Riksstämman unik!

Nytt för i år – Kvällsöppet på onsdagen

I år har vi justerat öppettiderna för Swedental på onsdagen den 15 november för att göra eventet mer tillgängligt för våra besökare.

Öppettider
Onsdag 15/11: 10.00 – 19.00
Torsdag 16/11: 09.00 – 17.00
Fredag 17/11:  09.00 – 17.00

Se programmet

För personlig inbjudan
Ange Registreringskod: Tandfakta2017 vid anmälan

Är du medlem i Tandfaktas yrkesnätverk?
Vänligen se personlig inbjudnings och registreringskod i din sluta nätverk på Facebook eller maila oss på info@tandfakta.se 

Share this Post