Tandvården Sverige mot barnsexhandel

Tandvården Sverige mot barnsexhandel - Musikhjälpen insamlingsbössan

Tandvården i Sverige står för väldigt bra saker, bland annat för allas lika värde, jämnlikhet och vård till alla som behöver oss. Vi som är professionella och utbildade tandvårdspersonal tycker om och är till för att hjälpa våra medmänniskor, med främst deras munhälsa, där vi är väldigt kunniga inom.

Vi är också en del av något större, och vi är människor, där vi som alla andra lever i en värld med mycket orättvisa som vi oftast blundar för. Tyvärr kan vi inte heller påverka så mycket som vi önskar. Men nu kan vi tack vara vår kollega tandhygienist Sofia Fahlström. Vi kan börja med oss själva börja för att skapa en bättre värld för oss och våra barn. Barnen är vår framtid och de ska leva tryggt och i harmoni! Hur tänker du? Många bäckar små, gör en stor å!

Om Sofia
Tandfakta har ett nätverk med över 6500 medlemmar och tandvårdspersonal i Sverige. I vårt yrkesnätverk, Tandhygienister i Sverige THYiS på Facebook, är vi  ca 2700 tandhygienister och vi har äran att ha vår legitimerade tandhygienistkollega Sofia Fahlström som medlem. Sofia  arbetar på en privatklinik i Falun sedan 2016, då hon tog sitt examen från Karolinska Institutet. Sofia har skapat något väldigt vackert och det är viktigt för oss på Tandfakta att lyfta upp hennes initiativ för våra barn och vi vill hjälpa till genom att sprida detta inom tandvårdssverige via Tandfaktas  kanaler och nätverk så att fler ska kunna bidra!

Sofia som är mammaledig då hon nyligen fått en liten dotter, kom igår natt på att hon måste göra något och kom då på insamlingen ”Tandvården Sverige mot sexhandel.” som sker nu tom söndag 17/12  via Musikhjälpen.
Via länken nedan kan du se vad hon skapat och bidra med det du kan, även om det bara innebär att du delar detta inlägg så fler kan vara med och göra skillnad.
Läs mer om hur du bidrar 


Tillsammans är vi starkare!

Share this Post