Odontologisk Riksstämma och Swedental 13-15 november 2019. Få rabatt via oss!

Anmäl dig till Odontologiska Riksstämman och Swedental 13-15 november 2019!

Swedental är Nordens viktigaste mötesplats för dentalbranschen. Tillsammans med Odontologisk Riksstämma ger Swedental en aktuell och komplett bild av forskning, produktnyheter, utveckling och framtid.

Verksamhetsutveckling – Riksstämman som får bitarna på plats
Swedental och Riksstämman 2019 blir något alldeles extra! Vi tar ett helhetsgrepp kring verksamhetsutveckling med kunskapshöjande seminarier om hur vi kan utveckla jaget, laget och tandvården i samverkan ur ett hälsoperspektiv – allt ifrån kommunikation och organisation, klinik och vetenskap till hälsa och sjukdomsförebyggande metoder. Genom samverkan kan vi verka för en god hälsa för hela Sveriges befolkning. 

Under tre fullspäckade dagar bjuder vi på ett kvalitativt program med kunskap som lämpar sig för hela tandvårdsteamet, både på längden och tvären. För att bidra till samverkan blir det seminarier där vi sammanför olika aktörer såsom myndigheter, organisationer, kliniker, specialister och forskare. Vi diskuterar hur tandvården kan påverka patientens hälsa och hur vi kan verka för hälsan ur ett större perspektiv mer än enbart munhälsan. Hälsotrenden är stark och vi inom tandvården kan stötta våra patienter på många olika sätt -en frisk mun för en frisk kropp!*
*Hela denna stycke är hämtad fån Swedentals hemsida. 

Anmäl dig till Swedental 2019 med vår registreringskod.
När du registrerar dig för Swedental (Utställningen) behöver du även ange Tandfaktas inbjudningskod.
Inbjudningskod:  Tfswe2019

Tävling:
Du som anmäler dig via ovanstående kod och även du som har fått en annan inbjudningskod via admin i Tandfaktas yrkesnätverk, avsedd för just din yrkesprofession, är med och tävlar om fina priser som delas ut till vinnarna i samband med mässan. Kom förbi Tandfaktas monter på mässan!

Anmäl dig till Odontologiska riksstämman med Tandfaktas rabattkod och få 10 procent rabatt.

Rabattkod:  Facts10

När du registrerar dig och/ eller ditt team till Odontologiska Riksstämman 2019, har vi nu ett unikt erbjudande för dig, framtagen via ett samarbete mellan Tandfakta och Svenska Tandläkare-Sällskapet. Vid registrering ange Tandfaktas erbjudningskod: Facts10 för att få 10 procent rabatt. Koden kan användas fram till 31 oktober, efter det stängs anmälan utan möjlighet till förlängning. Om anmäl sker via din klinikchef/ koordinator, bör du självklart tipsa hen om att anmäla sig med vår rabattkod.
Har du frågor kring anmälan kontakta Tandfakta på info@tandfakta.se och vid övriga frågor såsom betalning och teknisk support kontaktar du Reachem på info@reachem.se eller +46 8 410 30 150

Obs: Skriv rabattkoden exakt som ovanstående, med ett stort F i början.

Share this Post