Gör dig själv attraktivare på arbetsmarknaden

Turbulenta tider - fokusera på fortbildning via Arena Yrkeshögskola

I turbulenta tider som dessa hamnar frågan kring fortbildning och kompetensutveckling alltmer i fokus och blir högst aktuell. Har du blivit permitterad eller arbetsbefriad. Då kanske det är läge att bredda din kompetens online!

På Tandfakta anser vi att det är av största vikt att fokusera på kompetenshöjande aktiviteter för att både bredda sin kompetens och göra sig själv mer attraktiv på arbetsmarknaden. Vi tror på kontinuerlig utveckling och vill därmed rekommendera en onlineutbildning som ges av Arena Yrkeshögskola i ämnet i Digital scanning och bettfysiologi för examinerade tandsköterskor och legitimerade tandhygienister.

Om utbildningen
Studietakten är anpassad för dig som har ett dagligt arbete och yrkesverksam. Utbildningperioden är nio veckor och genomförs kvällstid. Då utbildningen ges på distans kan du ansöka om det oavsett var du befinner dig i Sverige. 

Läs mer och ansök om denna gratisutbildning
Vi på Tandfakta rekommenderar att du Connectar med oss för att få fler tips om intressanta utbildningar som ges. Vill du specifikt läsa mer om denna utbilding och hur du ansöker på Arena Yrkeshögskola kan du göra det direkt via knappen på sidan..

Share this Post